Login/Registreren

Introductie Van Blue Hill Country Dancers

Bij de Blue Hill Country Dancers krijgt u de ervaring van een oude traditie, opgewaardeerd met unieke stijlen en ambachtelijk geproduceerde dansmuziek.

Ons doel is om een vriendelijke en warme sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Of u nu bent begonnen of al jarenlang loopt in de line dance, onze ervaren dansers laten u plezier hebben terwijl ze hun ritmes delen.

We geven verschillende lessen voor beginners en gevorderde die plaatsvinden in de parochiezaal van Blauberg! Kom vandaag nog lid worden van Blue Hill Country Dancers!

Wat U Kunt Verwachten Bij De Blue Hill Country Dancers

Wij zijn een gezellige dansgroep met mensen die de liefde delen voor Country Western Dance.

Onze leden variëren van beginners om te starten met hun avontuur tot gevorderde dansers op zoek naar nieuwe manieren om te dansen.

Onze lessen bestaan uit Simpel en Standaard Line Dancing en veel meer.

Ook organiseren we regelmatig optredens om ervoor te zorgen dat onze leden genieten van het leren, spelen en dansen.

Bij de Blue Hill Country Dancers kunt u een warm welkom verwachten van onze instructeurs en leden, toegang tot al onze faciliteiten, evenals eenvoudig toegankelijk materiaal over verschillende dansen waaruit u kunt kiezen.

We hopen dat je binnenkort lid wordt van ons enthousiaste team!

Waarom Zou U Deelnemen Aan De Blue Hill Country Dancers?

De Blue Hill Country Dancers bieden een fantastische gelegenheid om deel te nemen aan line dance.

Naast het plezier dat dit soort dansen biedt, nodigt Blue Hill Country Dancers ook mensen uit om een sociaal netwerk op te bouwen met vriendelijke mensen met wie je kunt lachen en genieten.

We organiseren ook evenementen zoals optredens van verchillende artiesten, waardoor er vele mogelijkheden zijn om iets leuks te doen.

Waar En Wanneer Kunt U Deelnemen?

Onze dansgroep verzamelt elke dinsdag van de maand om 18:30 uur in de parochiezaal van Blauberg te Herselt.

We nodigen iedereen uit om mee te doen, of je nu een beginner bent of gevorderd.

Kom gerust een kijkje nemen als je vragen hebt – er zijn altijd leden aanwezig die je graag helpen. Laat je gezelligheid en liefde voor dansen ook door jou beleefd worden!

Lesgevers:
Josephine Verhoeven
Maxim Peeters
 
Bestuursleden:
Bart Haest (Voorzitter, webmaster)
Dirk Van Gestel (Ondervoorzitter)
Vera Bracke (Penningmeester, Secretaris)
Josephine Verhoeven (Bestuurslid)
 

Het bestuur van een vereniging heeft als belangrijkste taak om de vereniging te besturen en te zorgen voor de goede gang van zaken binnen de vereniging. Dit omvat verschillende taken en verantwoordelijkheden, waaronder:

1. Strategische planning: Het bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie van de vereniging en het bepalen van de doelen en prioriteiten.

2. Financieel beheer: Het bestuur is verantwoordelijk voor het financiële beheer van de vereniging, waaronder het opstellen en beheren van de begroting, het vaststellen van de contributie en het toezicht houden op de boekhouding.

3. Organiseren van activiteiten: Het bestuur is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en evenementen voor de leden van de vereniging, zoals wedstrijden, workshops en trainingen.

4. Ledenbeheer: Het bestuur is verantwoordelijk voor het werven en behouden van leden, het vaststellen van de regels en richtlijnen voor de vereniging en het handhaven van de discipline.

5. Externe communicatie: Het bestuur is verantwoordelijk voor het communiceren met externe partijen, zoals sponsors, andere verenigingen, de overheid en de media.

Al deze taken worden uitgevoerd door de bestuursleden in samenwerking met de leden van de vereniging. Het bestuur is verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen die in het belang zijn van de vereniging en haar leden.

 
 
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

X

Right Click

No right click © 2022. the blue hill country dancers.